Algemene voorwaarden schoolvoorstellingen Inschrijven

 

  *   Na je inschrijving krijg je automatisch een mail toegestuurd met de samenvatting van je aanvraag. Dit is een leesbevestiging, nog geen reservatiebevestiging. De administratie per centrum verwerkt de aanvragen in volgorde van ontvangst en stuurt je nadien per mail een bevestiging van je reservatie. Je inschrijving is pas definitief nadat je deze mail ontvangen hebt.

  *   Controleer zo snel mogelijk of datum, uur en aantal leerlingen juist zijn.

  *   Bij de meeste voorstellingen worden om artistieke en pedagogische redenen publieksbeperkingen vooropgesteld door het gezelschap. Sommige voorstellingen zijn dus snel volgeboekt. In overleg met jou, zorgen we graag voor een volwaardig alternatief.

  *   Na definitieve bevestiging is annuleren van een voorstelling niet meer mogelijk. De gereserveerde plaatsen worden sowieso aangerekend. Houd dus rekening met pedagogische studiedagen, schoolreizen, sportdagen en andere activiteiten.

  *   Het aantal leerlingen wordt bij aankomst in het centrum genoteerd. Indien het verschil tussen het aantal aanwezige leerlingen en het aantal ingeschreven leerlingen meer dan 10% bedraagt, rekenen wij de ontbrekende plaatsen aan.

 

 

Hoe betalen?

 

  *   Elke voorstelling of omkadering kost 7 euro per leerling in het lager onderwijs en 9 euro per leerling in het middelbaar onderwijs. Films in cc Den Blank kosten 4 euro, in cc De Warandepoort 2 euro per leerling. Leerkrachten en begeleiders betalen niet.

  *   Je hoeft geen geld mee te brengen naar het cultuurcentrum. De betaling gebeurt achteraf, na ontvangst van de factuur.

 

 

Het theaterbezoek

 

  *   Alle activiteiten vinden plaats in een van de centra in de druivenstreek, cc Den Blank, cc De Warandepoort, GC de Bosuil GC de Kam, GC de Lijsterbes of GC Felix Sohie tenzij anders vermeld. De locatie van de voorstelling staat steeds vermeld bij de info.

  *   Wij verwachten je ten laatste tien minuten voor het geplande aanvangsuur.

  *   Veel theatergezelschappen staan erop dat alle groepen aanwezig zijn vooraleer de deuren open mogen. Als om technische redenen de voorstelling later begint dan voorzien, gebeurt dat buiten onze wil.

  *   Kom ook niet té vroeg. Te lang wachten brengt de kinderen zeker niet in de juiste stemming.

  *   Om veiligheidsredenen is de (gratis) vestiaire verplicht voor jassen, boekentassen, paraplu's, e.d.

  *   Elke begeleider meldt zich bij het binnenkomen bij de verantwoordelijke van het cultuurcentrum om het exacte aantal leerlingen door te geven. Op basis daarvan wordt het factuur opgemaakt.

  *   Na aanvang van de voorstelling worden geen toeschouwers meer toegelaten in de zaal.

  *   Snoep, drank, etenswaren, gsm's, smartphones horen niet thuis in een theaterzaal. Dit kan erg storend werken.

  *   De leerlingen nemen de door ons toegewezen plaatsen in. Zij kiezen dus niet zelf hun plaats. Begeleidende leerkrachten verspreiden zich tussen de leerlingen. Wij rekenen erop dat leerkrachten het rustige verloop van de voorstelling helpen verzekeren.

 

 

 

Omkaderingen

 

Wij proberen voor elke voorstelling begeleidend materiaal te voorzien. De link naar de lesmap kan je terugvinden op deze website onder het tabblad “lesmappen”. De lesmap kan gebruikt worden als voorbereiding en/of nabespreking van de voorstelling.

 

 

 

Prospectie

 

Wil je als leerkracht de geprogrammeerde voorstelling vooraf ergens anders gaan bekijken? Dat kan. Geef ons een seintje en wij reserveren een kaartje voor jou.

 

 

 

Gratis met de lijn naar het CC/GC

 

Om gratis vervoer van en naar het cultuurcentrum mogelijk te maken, sloot Canon Cultuurcel een overeenkomst met de Lijn. Meer info op http://www.cultuurkuur.be/subsidies, opgelet dit dien je op voorhand aan te vragen.

 

 

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie kan je steeds terecht bij het desbetreffende centrum:

 

CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse
t 02 687 59 59
info@denblank.be
vrijetijd@overijse.be

cc De Warandepoort
Markt 7 b
3080 Tervuren
t 02 766 52 03
ccdewarandepoort@tervuren.be

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse
Tel. 02 657 31 79
info@debosuil.be

 

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
Tel. 02 731 43 31
info@dekam.be

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem 
Tel. 02 721 28 06
info@delijsterbes.be 

GC Felix Sohie

Gemeenteplein 39

1560 Hoeilaart

Tel. 02 657 05 04

cultuur@hoeilaart.be

School Podium Druivenstreek 2020-2021

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now